Zduniu Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Na początku dodam że nie znam się na komputerach ! Chciałem zmodyfikować mój komputer ale nie wiem czy się opłaca coś wymieniać czy po prostu zbierać na nowy pomocy. Specyfikacje: Karta Graficzna : NVIDIA GeForce 8600 GT Procesor : AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 4200+ Płyta główna : ASUSTeK Computer INC. Model M2N-MX SE Dysk Twardy : ST500DM0 02-1BD142 SCSI Disk Device RAM : 2 048 MB Nanya Technology DDR2 @ 400 MHz x2 System : 64-bit Windows 7 Zasilacz : ROPLA RPL PSU 400 W Obudowa : Obudowa Zalman T3 Napiszcie mi czy opłaca się coś wymienić czy lepiej zostawić go takim jak jest i zbierać na nowy ? Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Zduniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsal Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 zależy do czego chcesz go używać. Przy ekstremalnie mało wymagającym komputerze dla dziadków do skype to się nada. Do grania w nowoczesne gry to zbieraj na nowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wszystko do wywalenia, możesz zostawić obudowę i napęd dvd jeżeli jest na złączu sata. Tapatapatap Z2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...