Skocz do zawartości
Magya

przypalony geforce2

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm. dziwna sprawa. Kupilem na allegro geforce2 mx 400 64MB. Wsadzilem, odpalilem, zainstalowalem, spox. Wlaczylem sobie LOTR II i podziwialem sobie obrazy. Byl juz z 10 minut w kompie. Postanowilem zalozyc lewe skrzydlo. Zerknalem na karte.

ZGROZA!!!!!

Wiatrak sie nie kreci...

Tylko spokojnie...

shut down.

Wyciagam karte

wacham....

spoko

zdejmuje radiator...

hmmm... w miejscach nie posmarowanych glutem, na samych brzegach pojawil sie taki poblysk, jakby tlusty troche...... po chwili znikl jak tylko proc wystygl (byl dosc goracy, ale nie jakis super goracy)..

Jutro jade po nowy wiatrak a koles od karty obiecal zwrot kosztow

tylko... przypalony czy nie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to sie okaze w praniu ,aha sory za OT co ty proca masz nie podkreconego  tosz to grzech  taki proc taka mobo pamiecicie nie ograniczaja ....      :)

STARY! Ty mnie nie wkurzaj. Mi to sen z powiek spedza. Na razie mam watpliwosci co do pamiatek i codegena 300 ze z<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym I/O (w health monitorze w czerwonej strefie). JA wogole sie zastanawiam po <span style="color:red;">[ciach!]</span> uruchamiam tego kompa bo mi chyba zycie nie mile!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja codegena 300W pchnąłem za 35zł i za 43 z wysyłką nabyłem fortona 250W i jest o niebo lepszy. chociaż codegen miał niezłe napięcia to zwisy powodował na win98.

a temat jest o grafie. zmień wiatrak i potestuj trochę. mój mx400 sięwyłączał jak było mu za gorąco, po prostu zwis kompa i czarny ekran.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...