Laszek Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Cześć! Mam zamiar kupić nowy monitor. Głównie będzie służył do gier na pc/ps4 a także do normalnego użytkowania (oglądanie filmów itp) Monitor musi mieć 2 wejścia hdmi (do ps4 i pc) Co do rozmiaru to 23-26cali Jakość obrazu ma być jak najlepsza. Warto kupować monitory 144Hz skoro i tak nie gram dużo? Cena monitora do 1000zł Znalazłem taki monitor i nie wiem czy on jest dobry bo się na tym nie znam: http://www.morele.net/monitor-dell-u2414h-210-adul-623905/ Możecie podrzucić najlepsze monitory w tym segmencie cenowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 144Hz nie opłaca się brać w Twoim przypadku z trzech powodów. 1. nie grasz dużo 2. nie ma nic do 1000zł (dosłownie nic) 3. konsola ledwo 60FPS ma, więc 144Hz będą na wyrost ;) Dobry monitor wybrałeś. Dobry, uniwersalny monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...