wind789 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Witam. Od dłuższego czasu mam problem z napędem. Na pierwszy rzut oka wszystko działa poprawnie: otwiera się autorun, następnie wybieram partycje i folder gdzie ma być zainstalowany program. Problem pojawia się podczas samej instalacji po kliknięciu przycisku instaluj. Czekam 10 min, 15 min, 30 min ,a instalator jest na samym początku instalacji. Próbowałem zainstalować wszelkie programy, gry z napędu i nic nie trafiło do folderu docelowego. Instalując te same gry czy programy na innym komputerze, nie miałem żadnego problemu. Jednakże wszystkie flimy otwierają się normalnie. Problem ten pojawił się od około miesiąca. Wcześniej wszystko działało poprawnie. Napęd: http://www.morele.net/naped-samsung-dvd-sh-224db-bebe-produkt-wycofany-z-produkcji-nastepca-sh-224fb-bebe-574386/#anchor Dysk: http://www.morele.net/dysk-western-digital-caviar-blue-3-5-1tb-sata-600-7200rpm-64mb-cache-wd10ezex-479659/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Kliknij ppm na pliku instalatora, wybierz właściwości i spróbuj kliknąć odblokuj. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind789 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mógłbyś jaśniej opisać co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Prościej się nie da. Napisz czego nie rozumiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind789 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie wiem gdzie mam kliknąć ppm na pliku instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie potrafisz zainstalować gry z płytki. Wejdź na płytkę poprzez eksplorator windows, na pliku .exe (aplikacja) którym uruchamiasz instalację kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz właściwości. W oknie właściwości, w dolnej częsci wybierz odblokuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wind789 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie mam nigdzie opcji odblokuj. Wydaje mi się że napęd jest zepsuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...