Blovesx Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Witam, Od dziś odkąd wyrzuciło mnie z gry i wywaleniu systemu komputer po przejściu ekranu "Uruchamianie Windows" wywala na nowo. Próbowałem cofnięcia systemu - nic. Zrobiłem re-install, wgrałem sterowniki karty graficznej - ładowanie i łup, crash. Czy coś się stało z zasilaczem czy to wina karty lub czegoś innego? Bez problemu wchodzi bez wgranych sterowników graficznych. Nie mam pojęcia co robić. Jeśli ktoś wie czemu tak się dzieje to proszę o odpowiedź. Dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 Padnięta grafika. Zanim cokolwiek napiszesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blovesx Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Wymieniona grafika, wszystko działa. Można zamknąć lub usunąć temat. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez Blovesx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...