Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Czy można zainstalowac SP1 wersje angielską na polskiego XP ? Ludzie ale ja ostatnio głupie pytania zadaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Oczywicie ze nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No to własnie mam 96% ściągnięte :), a tka myślełem hehhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 nie wie ktoś z kad by to można zassać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Chyba nie zabardzo czytasz zwoje topici juz ci powiedziano ze na ftp://ftp.komputery.wp.pl/pub/Sterowniki/...psp1_pl_x86.exe bylo to w topicu z twoja karta sieciowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...