bpmess Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam, Właśnie odebrałem komputer z gwarancji (MORELE), 3 tyg oczekiwania i co? - i po sprawdzeniu temperatur na procesorze się załamałem, rozkrecam obudowę i 2 wentylatory na górnym panelu stoją, wentylator na procesorze - również stoi....Czy Morele zwykle odwala taką lipę? Jestem zdumiony i raczej uprzedzony do nich po tym fakcie. Niestety. ale boję się grzebac cokolwiek by nie spierdzielić, a ponowne czekanie 3 tyg na komputer też średnio mi się uśmiecha. Obudowa to zalman z3+. Poniżej poglądowe zdjęcie wnętrza skrzynki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czego oczekujesz od nas? Po sznurku do kłębka. Sprawdź czy wentylator procesor jest gdzieś podłączony. Sprawdź czy wentylatory na topie sa gdzieś podłączone. Na pierwszy rzut oka wtyczki molex pomiędzy dyskami a napędami wydają się niedociśnięte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpmess Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 wentylator wpiąłem od procka, wczesniej wydawął się wpięty jak zaglądalem, ale jednak nie był wciśnięty i już działa, wentylatory na topie sie kręcą po zmianie nastawy pstryczka na obudowie na HIGH. Przed reklamacja wydawało mi się, że w obu nastawach (LOW/HIGH) się obracały. Mimo wszystko dzięki, za odzew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 tą wtyczkę sprawdziłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...