dexiorekz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam posiadam laptopa HP HDX18 wymieniłem w nim dzisiaj paste i odkurzyłem oczywiście sprężonym powietrzem i nie wiem co zrobić bo laptop wyłącza się podczas obciążenia np jak gram w CSGO albo Minecraft coś takiego w inne gry to samo nwm co zrobić ;/ z góry dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Przed twoją ingerencją występowały identyczne problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiorekz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tak właśnie przez to zmieniałem pastę i sprzątałem w środku ;/ myślałem że to przez paste ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zainstaluj HWinfo, odpal na jakiś czas i uruchom grę. Sprawdź czy coś się przegrzewa. Rozumiem, że komp nie wyłącza się natychmiast po odpaleniu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiorekz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 (edytowane) pograłem 5 min np w minecrafta i temperatury są bardzo niskie CPU 29 stopni gpu 40 i się wyłączył Edytowane 30 Stycznia 2016 przez dexiorekz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 To ty na balkonie siedzisz z tym laptopem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiorekz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 mam podkładkę chłodzącą xd która dośc dobrze chłodzi ale jak np gram w csa temperatury są od 40 do 60 na tym i na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Problemu z zasilaniem nie ma? Używasz oryginalnego? Bateria trzyma jeszcze coś? Jeśli nie, wyjmij ją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiorekz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bateria trzyma bardzo krótko ;/ problemu z zasilaniem nie ma stara ładowarka mi się popsuła ale to dawno kupiłem orginal dopiero teraz takie problemy Wyjęta i co teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Sprawdź jak zachowuje się bez baterii, na samym zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiorekz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 okej już sprawdzam przez 10 min się nie wyłaczył temp max na core #1 39 na core #2 41 na gpu 58 max ale to bez podkładki później pogram dłużej i dam ci znać okej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiorekz Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Klaus dzieki ;-) pomoglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...