paw565 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 Pomoże ktoś z konfigiem routera? Wifi na paru urządzeniach wcale nie działa, a jak działa to się ślimaczy. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2016 @paw, czy ktoś tutaj wydaje się być wróżką? Podaj co za sprzęt, co to znaczy ślimaczy, nie działa, na jakich urządzaniach, co robiłeś, czy tak masz od pewnego czasu czy od nowości... No chłopie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 @paw, czy ktoś tutaj wydaje się być wróżką? Podaj co za sprzęt, co to znaczy ślimaczy, nie działa, na jakich urządzaniach, co robiłeś, czy tak masz od pewnego czasu czy od nowości... No chłopie. Zwykłe g. które UPC daje. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Ślimaczy no mam 60mbs niby. Na pc (kabel) jest to 55mbs i 5.5 aplołdu. Ale na lapku i telefonach jest tragedia. 5mbs. Nie ogarniam czemu tak jest. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Tak to wygląda w configu, nic jeszcze nie ruszałem. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Może dlatego, że masz wyłączone N i działasz tylko na 802.11g czyli masz do 54Mbps, przy czym zawsze są jakieś straty itp. Musisz włączyć 802.11n, dać kanały na szerokość 20MHz i spróbować na innym kanale. Poszukaj na Androida skaner WiFi i pokaże Ci, których kanałów używają sąsiedzi i ustaw któryś wolny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paw565 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Mam włączyć to n support reqiued? A może dać 40mhz? A tutaj w opcjach coś właczyć? (Foto) Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Może tu coś? A kanał to mam 6, bo tak na nalepce pod routerem. Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Lutego 2016 przez paw565 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 Lepszego miejsca niż "jaki router kupić" nie potrafiłeś znaleźć dla swojego problemu? Zastrzegam sobie prawo do wywalania w kosz w dowolnym momencie postów ze screenami robionymi tosterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2016 http://wwwch.upc-cablecom.ch/original_thomson_twg870_manual.pdf ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...