zgnilas Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 witam.posiadam plyte solteka SL-75KV+ i teraz procesor duron 600.Chcialbym wcisnac jakis lepszy procesor.Nie wiem tylko czy bedzie chodzic np.Atlon1700,moze jaki s Morgan.Moze ktorys ze znawcow udzieli mi odpowiedzi na pytanie z gory dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 A na jakim chipie jest ta płyta??? Coś mi się zdaje że Athlona nie pociągnie :( Jake max. FSB w biosie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 za bardzo nie wiem, jaki chipset ma ten soltek ale jest jest to KT133A lub lepszy to po wgraniu najnowszego biosa XP1700+ bedzie chulac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 najlepiej odnaleźć taki model na stronie producenta i poczytać o płycie, przejrzeć nowsze bniosy i co one dają : czasami nowszy bios umożliwia obsługę procesorów 0.13u (czyli XP T-bred). np. abit kt7a obsługuje nowe procki ale tylko w nowszym rev., na akurat miałem starszy rev - koleś, który ją ode mnie kupił napisał że nie chodzą 0.13u mimo najnowszego biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mysle ze len jestes i nie chce ci sie szukac: czas operacyjny 65s i cytat ze strony producenta: Can SL-75KV/75KV+/75KV2 support an AMD Thunderbird processor of 133MHz FSB speed? Because members of this series are built with VIA KT133 chipset which only support 100MHz FSB speed, they do not support an AMD Thunderbird processor of 133MHz FSB speed. jak widac KT133 bez A to kapa, nie musisz dziekowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 na tym na pewno nie puscisz athlona 1700 tzn moze ci sie odpali ale procesor na pewno nie bedzie pracowal jako 1466mhz..... Proponuje zmiane plyty..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...