Wofek Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 To pytanie nie będzie o najnowszych kartach ! a mianowicie.......... Co byście wybrali ? 3DLABS PERMEDIA 2 4 MB EXPERT COLOR czy SIS 6326 8 MB TV-OUT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 raczej sis, nie znam tych kart ale ma 4Mb ramu więcej niż druga opcja 8) ale z drugiej strony to Sis :twisted: A do czego ci takie karty :?: Ze starych kart to ja polecam s3virge kiedyś u mnie ładnie wymiatała :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psycho_delic Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 noo virge to bylo dopiero cos sam mialem - do tego voodoo1 i wymiatalo moj sasiad jeszcze tego uzywa :) nie potrzebne mi to po co ma lezec (a w q3 sobie mozna popykac) pozdrowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 ...to SIS, bo ma TV-Out. No i większe niż 0% możliwość popykania w coś, bo teraz nawet taki Heroes 4 wymaga 4MB a nawet więcej. Bierz SIS...choć pojęcia nie mam, po co ci ten zabytek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 a jakby ci oferowali savage4 to daj im w ryj - wiem cos o tej karcie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...