SpiderMAN Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Nie są to skrzynki zmodyfikowane (modów brak), nie mam LC obecnie, ale trochę serca i pracy włożyłem w to jak maja zorganizowane wnętrza. W sumie to takie Custom buildy... całkiem wydajne i w sumie interesujące. Mamy na forum takie miejsce, gdzie bez bana moża wrzucić wątek ze specyfikacją, fotkami planami na przeróbki/przebudowę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 No niestety nie ma takiego miejsca. Bana może nie dostaniesz ale jak w moddingu założysz, zaraz jakiś nawiedzony zacznie jechać po Tobie ;) W innych działach przepadnie jak igła w stogu siana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Kuźwa w chłodzeniu konwencjonalnym :P może :P Pomyślcie o stosownym dziale, bo w sumie customy to tez spora część ludzi posiada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Ni mom uprawnień, przeniosłem do działu o forum, może ktoś zobaczy i się ulituje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 No oby... ;) Dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No dzięki wielkie za odzew... KURNA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...