Fergus_Shadow MST Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 mam pytanie co do oznaczen procesorow Athlon !!!! interesuje mnie w jaki sposob oznaczane sa procesory wykonywane w technologii 0.13 mikrona moj procek ma nastepujace oznaczenia AXDA 1800DL T3C AIUGA 0247TPGW -- i nie wiem czy jest on wykonany w technologi wyzej wspomnianej ;-) pozdr. Fergus_Shadow MST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Szukaj !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marechi Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Wpisz dane (potrzebujesz więcej "cyferek") tutaj : http://mp3.zonebg.com/cpu/cpu.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergus_Shadow MST Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 dzieki za POMOC :-) jush sie namierzylem :-P co do procka :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...