lockhed Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Wiem wiem durne pytanie ale... W Lublinie w sklepach niestety nie wiedza co to jest. W 4max.pl chwilowo nie maja. Barwacomp, tedsoft, komputronik - nie ma. Ktos wie gdzie to dostane w miare mozliwosci szybko ? A moze ktos z okolic Lublina ma zbedna sztuke ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 na www.allegro.pl tego pelno.Ja dzisiaj przerobilem mojego CS'a dla prockow 0.18 na CS'a dla 0.13 :D troche tasmy klejacej i wszystko gra :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 np tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 np tu Dzieki bardzo Lagier. Juz zamowilem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Sorry za odgrzewanie topika ale... W cooling.pl to jakies zarty - zamowielm podkladke 10 lipca - dzis mamy 22 i ani widu ani slychu. Chyba ich pojebalo. Gdzie jeszcze mozna to dostac ? W 4max.pl ciagle nie maja. Pytalem paru gosci z allegro ale jak narazie bez odpowiedzi. A moze ktos chce sprzedac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4698 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4698 Wlasnie napisalem do tego typa VIP... jak narazie nie mam odpowiedzi. A nie chce ryzykowac bo zdjecie to jest zciagniete z 4max.pl (Copper Shim)a podkladka moze byc no name. Zreszta cenowo jest raczej podejrzana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4698 Wlasnie napisalem do tego typa VIP... jak narazie nie mam odpowiedzi. A nie chce ryzykowac bo zdjecie to jest zciagniete z 4max.pl (Copper Shim)a podkladka moze byc no name. Zreszta cenowo jest raczej podejrzana... no na 100% to nie jest orginalny TT,ale pewnie jakis Tracer.Moim zdanim jesli chodzi o CS'y to wielkiej roznicy nie ma i napewno ten z allegro bedzie spelniaj swoje zadanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockhed Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/showcat.php?id=4698 Wlasnie napisalem do tego typa VIP... jak narazie nie mam odpowiedzi. A nie chce ryzykowac bo zdjecie to jest zciagniete z 4max.pl (Copper Shim)a podkladka moze byc no name. Zreszta cenowo jest raczej podejrzana... no na 100% to nie jest orginalny TT,ale pewnie jakis Tracer.Moim zdanim jesli chodzi o CS'y to wielkiej roznicy nie ma i napewno ten z allegro bedzie spelniaj swoje zadanie No i mam odpowiedz. Koles robi to samodzielnie wiec roznie to moze byc z "dopasowaniem" tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no na 100% to nie jest orginalny TT,ale pewnie jakis Tracer.Moim zdanim jesli chodzi o CS'y to wielkiej roznicy nie ma i napewno ten z allegro bedzie spelniaj swoje zadanie W końcu to tylko kawałek blaszki wykonanej z miedzi. A miedź to miedź nic innego tu narazie nie wymyślono. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...