Gość pablo27 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Witam mam problem z WIN 10 , bo co włączam komputer , to wyświetla się jakaś plaża i muszę kliknąć ikonę w prawym dolnym rogu , żeby wpisać hasło. CO ZROBIĆ , żeby za każdym uruchamianiem komputera ta plaża z datą i godziną się nie pojawiała , oraz żebym nie musiał wpisywać hasła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 Klawisz Windows + R -> netplwiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Najpierw wcisnąłem razem cztery klawisze tak jak Napisałeś + - R windows i wyświetliła się lupa 300% - pomyślałem,że mam sam sobie odpowiedź na necie znaleźć. Potem dopiero skumałem iż chodzi o to , żebym wcisną razem klawisze WINDOWS i literę R a jak wyświetli się uruchom wpisał netplwiz CO MAM DALEJ ROBIĆ-Proszę o odpowiedź dla amatora , lub jak by jakaś kobieta to czytała , bo nie mogła usunąć hasła. Edytowane 18 Marca 2016 przez pablo27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2016 https://techhelpkb.com/how-to-automatically-skip-the-windows-10-login-screen/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...