Pawcio10 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób mogę odinstalować z windows update kilka niepotrzebnych aktualizacji ?Dysk na którym mam zainstalowany windows 10 pro, na chwilę musiałem przełożyć z komputera stacjonarnego do laptopa.Po przełożeniu go z powrotem do komputera stacjonarnego zobaczyłem w historii aktualizacji windows udpate, że system pobrał i zainstalował nie potrzebne mi sterowniki. W komputerze stacjonarnym mam kartę graficzną od ati.W jaki sposób mogę odinstalować siedem aktualizacji?, które komputer sam zainstalował po włożeniu dysku ssd do laptopa i uruchomieniu na nim windowsa. Aktualizacje które chcę odinstalować, windows zainstalował od piątego do ósmego kwietnia.W zainstalowanych aktualizacjach ich nie widzę. (okno po prawej)W prawym oknie ostatnia aktualizacja ma datę drugi kwietnia, a nie piąty czy ósmy, których szukam, w celu odinstalowania. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Pawcio10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Spróbuj przywrócić system do wcześniejszego stanu (nim przełożyłeś dysk do laptopa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To chyba nie jest istotne. W systemie są setki sterowników, których nie wykorzystujesz i nie powoduje to gorszego działania systemu. Wysłano z Lumia 920 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...