Skocz do zawartości
a_n_y

atlon xp do 300 na allegro jest troche ich ktory i od kogo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm no ja bym Ci polecil jakiegos dzika od arkadiuszanowaka. I bym polecil jakies 1700 bo mysle ze na wiecej wykrecisz go niz 2000....

ale w obecnej chwili niema zadnych dzikow:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm no ja bym Ci polecil jakiegos dzika od arkadiuszanowaka. I bym polecil jakies 1700 bo mysle ze na wiecej wykrecisz go niz 2000....

ale w obecnej chwili niema zadnych dzikow:(
sezon łowiecki co się dziwisz :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecie to dut3c ( czy jakos tak brak pamieci do cyferek ;-) ) a dlt3c sa lepsze i mniej sie grzeja :)

Dokładnie - a szczególnie model ze zdjęcia na allegro - nic dobrego nie wróżę. Również polecam gostka o nicku "arkadiusznowak" - kupilem od niego juz ze 4 procki - wszystkie kręcą nienagannie. Jesli akurat nie ma dzików - piszcie maile - pewnie ma ich sporo ;) Sam radzę również 1700+, najlepiej DLT3C, ale takie juz ciezko teraz dostac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przecie to dut3c ( czy jakos tak brak pamieci do cyferek ;-) ) a dlt3c sa lepsze i mniej sie grzeja :)

Makar mylisz sie jesli chodzi o temperature. Dobrze pamietasz ze DUT sa zasilane 1,6 ale w porownaniu z DLT(1,5) mniej sie grzeja. Jesli nie chcesz mi uwierzyc zapytaj o to berkuta. Kiedys pisal o tym...... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...