FireBird Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Cześć. Chciałem pobrać sterowniki do nowo zakupionej Pure Kone Black Edition, jednak kiedy wchodzę na stronę producenta: http://www.roccat.org/en-PL/Home/Overview/ nie ma dostępnych żadnych zakładek, więc siłą rzeczy nie mogę wybrać odpowiedniego modelu i pobrać jakichkolwiek rzeczy. Czy tylko mi ta strona się wyświetla w tak okrojonej wersji? Tu od 1:10 możecie zobaczyć jak to powinno wyglądać: https://www.youtube.com/watch?v=Q0kPEjpDmAc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 U mnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireBird Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dzięki za cynk. I faktycznie są widoczne u Ciebie zakładki i cała reszta, jak na tym filmie? Otworzyłem stronę na laptopie i też to samo - zupełnie brak jakichkolwiek odnośników, zakładek itp. Jedynie jakieś 3 newsy i nic więcej. Tak to wygląda: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Użyj innej przeglądarki i/lub w trybie incognito. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireBird Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Niestety - ani Chrome, ani IE, ani Firefox w żadnym z trybów nie potrafią wyświetlić tej strony inaczej niż na załączonym obrazku w moim poście powyżej. Czy wszystkim otwiera się ona w pełnej krasie jak na filmie załączonym w pierwszym poście? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez FireBird Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Może jakiś av / is coś ci blokuje? Może ten link ci pomoże http://www.roccat.org/en-PL/Support/Downloads/#/1/Gaming-Mice/142/Kone-Pure-Optical-Black-Edition/27/Windows---10-64-Bit/V1.07/FW1.05/ 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireBird Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Dzięki za chęci, ale niestety już tak też z jakiegoś linku próbowałem i znowu jakieś bzdury tylko się pojawiają, nic konkretnego (zdjęcie w załączniku). Spróbuję ogarnąć czym jest wspomniany przez Ciebie 'av/is' i może faktycznie coś blokuje. Ale jeśli miałoby to być związane z konkretnym komputerem/systemem, to już na czyimś laptopie powinno się normalnie wyświetlić. Ale może to się tyczy sieci o czym piszesz, zobaczę.W najgorszym wypadku sprawdzę jeszcze na kilku innych maszynach i jak któraś będzie poprawnie wyświetlać, to pobiorę plik i sobie skopiuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...