Michaelius Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Forum generalnie lekko martwe jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Właśnie zacząłem dlatego rozwijać ten temat ... żal że moderatorzy potrafią przenieść posta na miejsce ale na stałe podczepić temat 1080/1070 to już nie bardzo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Właśnie zacząłem dlatego rozwijać ten temat ... żal że moderatorzy potrafią przenieść posta na miejsce ale na stałe podczepić temat 1080/1070 to już nie bardzo ... A jest jakiś temat, który zasługuje na podczepienie? Jak jest to użyj opcji "zgłoś" i pisz o przypięcie. Nie wiem co tu jest do żałowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 A jest jakiś temat, który zasługuje na podczepienie? Jak jest to użyj opcji "zgłoś" i pisz o przypięcie. Nie wiem co tu jest do żałowania... Nie ja go zakładałem więc nie ja będę wnioskował o podczepienie ... a swoją drogą jest tego wart bo sporo się dzieje ostatnio w temacie 1080 a samo dublowanie tematu nie ma sensu, do tego są ludzie zaciekawieni tematem ... no nic nie mój pies.... i tak dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Pytam się gdzie jest temat o 1070/1080 ? Gdzie?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Już z bani ... ktoś go założył ... ot detal bo do tej pory rozmowy o 1080 odbywały się w w tym temacie ... ale jak wcześniej mniejsza ... miłego dzionka życzę i mniej nerwów !;)!:)!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...