DeV_1L Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Witam! Mam następujący problem: Postanowiłem sb wrócić do bf4. Pobrałem wszystko ładnie, pięknie. Wchodze na serwer i patrzę i jakos tak dziwnie dzieje sie z różnorakimi obiektami. A to tu z [gluteus maximus] sie skrzynka pojawi, a tu zniknie, tutaj cos mignie. Sterowniki karty najnowsze, nie podkręcałem. temperatury ok. Kiedys mialem tak problem z innymi grami ale tylko zwiększyłem zasięg widzenia i było ok, ale tutaj nie mam takiej mozliwości. Sprzęt: -i7 4790k -r9 390 sapphire -8gb ram -win 10 Pomocy! EDIT: Sprawdziłem w opcjach i nie mam możliwości wymuszenia danych ustawień. (chodzi o ustawienia karty graficznej) Zapomniałem również dodać, że czasem tekstury sa taka jakby galaretą a dopiero po kilku sekundach zmieniają sie w właściwe tekstury. Czym może byc to spowodowane? Edytowane 11 Maja 2016 przez DeV_1L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...