dagw Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Witam! Iphone 6 z pękniętą szybką i rozlanym wyświetlaczem oddałam do T-mobile w celu naprawy, posiadam gwarancję oraz usługę bezpieczne urządzenie. Czy ktoś wie co T-mobile mi zaoferuje w ramach naprawy? Wymianę telefonu na nowy, zwrot pieniędzy czy po prostu nowy wyświetlacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Zaoferują ci kosztorys naprawy. Co do ubezpieczenia to masz OWU, które pewnie mówi, że uszkodzenia z własnej winy nie są respektowane. Wysłano z Lumia 920 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dagw Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Byłam w T-mobile i Pan przyjął mi telefon do naprawy, mówiąc, że za dwa tygodnie mam się pojawić z gotówką a telefon będzie wymieniony na nowy. Także liczę, że T-mobile zdania nie zmieni. Zaoferują ci kosztorys naprawy.Co do ubezpieczenia to masz OWU, które pewnie mówi, że uszkodzenia z własnej winy nie są respektowane.Wysłano z Lumia 920 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Byłam w T-mobile i Pan przyjął mi telefon do naprawy, mówiąc, że za dwa tygodnie mam się pojawić z gotówką a telefon będzie wymieniony na nowy. Także liczę, że T-mobile już zdania nie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...