a_n_y Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 tak belinea to zlezak magazynowy wyjdzie mnie z przesylka 570zl eizo produkcja 2000 rok wyjdzie mnie z 670zl za belinea nieuzywana tansza o 100 (dla mnie to sporo kasy) za eizo : to ze to eizo :) trinitron plamka 0.25 (belinea 0.26) jest o cal wiekszy co mam wybrac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 czy ktos na forum pracowal na takich monitorach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Bierz eizo mniejsza plamke ma a jak sie ma sprawa z parametrami ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14650561 parametry sa tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 EIZO to EIZO. Najwyższa klasa monitorów. Kumpel na 15' EIZO. Obraz <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny w kosmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 To ja ci powiem tyle Eizo Eizo i jeszcze raz Eizo. Dlaczego. PLUSY 1. Mam 17" 6 letniego Eizo T57S na trinitornie obraz idealny ciut wyświecony ale jak każdy ci powie prędzej sie wyświeci ze starości czyt. około 10 lat niż zepsuje. 2. Kolory wiecznie żywe. Kumple kupują najwyższe modele Samsungów i zazdroszczą mi kolorów na moim "staruszku". 3. Ostrość obrazu nadal wzorowa. 4. Brak smug czy przebarwień. 5. Pamietaj Eizo to nic innego jak najlepsze modele kinsekopów Sony bądź Mitsubischi. MINUSY 1. Cena (nowych modeli - ja kupiłem swojego za 500zł w 2001 roku w październiku dokładnie w pierwszej połowie :lol: ) 2. Design (chociaż mnie tam nie przeszkadza) 3. Nie wymienisz przez najbliższe kilka lat bo sie nie popsuje. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 A nie zwracaj uwagi na to że nie jest idealnie płaski ani na dwa paski. 1. Nie ma idealnie płaskich kineskopów większość jest nadlewana. Co powoduje że po paru latach po rogach obraz staje sie nieostry albo strasznei rozłazi mu sie geometria. Mój jes płąski w pionie natomiast w poziomie jest lekka beczka o dużym promieniu. TO wystarczy aby wydawał sie dosyć płaski. 2. Dwa paski będziesz widział przez pierwszy tydzień użytkowania. Później już wogóle ich nie zauważasz no chyba że sie specjalnie przyglądasz. Są naprawde niewielkie 1 pixel. KUPUJ Eizo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...