Skocz do zawartości
PANTHER X

pomozcie karty graf

Rekomendowane odpowiedzi

Moze podobny topic byl ale musze szybko sie zdecydowac i zdazylem sie tylko pobieznie przyjzec obydwom karta na strnach producenta w sklepie i na forum podobnym topica tak ze szukalem.

Minaowicie mam mozliwosc kupienia albo redeona 9100 sapphire 128 mb za 440 zl albo geforce'a 4 ti 4200 - co wedlug was bedzie lepsze bo na GF'ach sie wogole nieznam : //// - co byscie wybrali - nieopierdalac mnie ze bylo bo napisalem ze chodzi o czas i czesciowo przeszukalem z tego wynika ze gf jest lepszy ... - prosze o odpowiedzi ;) - i czy wedlug was to jest tanio : >

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geforne wydajniejszy, Radeon lepszy obraz lepsza wydajnosć przy włączonym AA, lepszy Tv-out, przyzwoity tryb dwumonitorowy, ale w zamian problemy w grach, kombinacje ze sterownikami itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GeForce bedzie wydaniejszy,niewele ale zawsze

Nie wiem czy tak "niewiele" imho raczej wiele. I tego też proponuję.

BTW. PANTHER X, nie pisz, że szukałeś po ostatnio co drugi topic jest o grafach i to najczęściej r9100, ti4200, gf3 i fx5200 a w każdym topicu jest dokładnie ta sama dyskusja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ale jest konkretnie o jednej albo drugiej karcie a ja chce wiedziec w zestawieniu tych dwoch jaka jest roznica - pozatym jak napisalem na poczatku niemam czasu tego czytac bo sie spieszy - dlatego odpisujcie zamiast mnie pouczac albo uczyc co zrobic zanim zaloze topic bo to wiem - siedze juz na tym forum troche ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ale jest konkretnie o jednej albo drugiej karcie a ja chce wiedziec w zestawieniu tych dwoch jaka jest roznica - pozatym jak napisalem na poczatku niemam czasu tego czytac bo sie spieszy - dlatego odpisujcie zamiast mnie pouczac albo uczyc co zrobic zanim zaloze topic bo to wiem - siedze juz na tym forum troche ...

Wiesz co, każdy tak mówi ze nie ma czasu :P

Już ci napisałem że polecam ti4200.

Jak potrzebujesz więcej info to zerkinij na "szybki" serwis benchmark.pl było tam niedawno porównanie wielu (w tym te które cię interesują) kart na różnych prockach, szybciej się tam dowiesz niz na farum (oczekiwanie na odpowiedz) pozatym lepiej mieć swoje zdanie a nie sugerować się tym co mówią inni :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...