Ditz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Witajcie, Szukam dobrego laptopa 15,6": - z systemem, - do gier, ale raczej tych troszkę starszych (np. Rome 2: Total War), bo do najnowszych mam konsolę ;), - do codziennego użytku, w tym do pisania dłuższych tekstów, - preferowany dysk SSD, Jak narazie moim faworytem jest ten laptop (MSI GL62, i5-6300HQ, 8GB DDR4, 950M, SSD 480GB, Win10): http://www.x-kom.pl/p/305820-notebook-laptop-156-msi-gl62-i5-6300hq-8gb-480ssd-win10x-gtx950m-2gb-fhd.html#specification Przy okazji mam pytanie, bo przed zakupem nie będę miał możliwość obmacania tego urządzenia: czy ta klawiatura nie jest jakaś ,,specyficzna" i czy nie będzie sprawiała problemów w codziennym użytkowaniu (dyskomfort w czasie pisania długich tekstów)? Dostanę coś lepszego w tej cenie? Nie chodzi mi tylko o podzespoły, ale też o ogólną jakość wykonania, kulturę pracy, bezawaryjność, obsługę serwisową itd. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Ditz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...