pauliq Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 mam napiecie ESC k7s5A na cpu mam 1.6v połaczyłem mostki l7 ale dalej mam 1.6 ?? jak zwiekszyc napiecie/ :?: :?: :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 sprobuj jeszcze raz najlepiej wymaż gumką i odtłuść (np. spirutusem) i pomaluj miekkim olowkiem najlepiej takim automatycznym 0,5 HB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 dobrze zamalowane powinno dac VCORE 1.85 V ... dobrze mowie chlopacy ? PS. Elo Pauliq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliq Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 :( malowałem juz z 10 razy grubo cienko b2 b4 mazałem odtłuszczałem a ten diabeł dalej ma 1.6 ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 dobrze zamalowane powinno dac VCORE 1.85 V Dobrze piszesz powinno dac 1,85V. A moze zrocib v-moda. Na stawszym ecs k7vza trzeba bylo tylko rezystor przylutowac. http://www.net10.lub.pl/~bhp/dwa/napiecie.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliq Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 No i lol jakos udało mi sie wyciagnac 1.7v ale widocznie jeszcze zle zamalowałem. poprawiłem załorzyłem radiator właczyłem kompa i nagle napisało NO VRAM w tym miejscu gdzie normalnie jest ilosc ramu dałem reset obraz zgasło i nic reset biosa nic nie dał cały czas czarno/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 http://www.ocworkbench.com/hardware/elite/...modp2.htmwlutuj rezystor 18k czym mniejsze k tym napiecie bedzie wieksze na 14k bez mostkow powinienes miec vcore 2.03V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...