dreadful_baby Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 sorkA za lame pytanie ale... mam jeden wiatrak 80x80 a drugi 120x120 i gdzie je umiescic w budzie big tower :?: myslalem nad: 1. 120x120 z przodu na dole budy(wpychajacy) a 80x80 z tylu pod zasilka (wyciagajacy z budy) 2. 120x120 z przodu na dole budy(wpychajacy) a 80x80 u gory (wyciagajacy) 3. 80x80 z przodu na dole budy(wpychajacy) a 120x120 u gory (wyciagajacy) Jak bendzie najwydajniej :?: a moze jakos inaczej je umiescic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja mam 1 za obudowa troche ponizej slotu karty graficznej , przyklejony tasma klejaca do obudowy , wypycha powietrze z obudowy , wybilem te zaslepki wolne wszystkie i tamtedy wyciaga powietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 dreadful_baby - #3. a tak btw - poszukaj :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Stanowczo 3! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadful_baby Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ok wybiore 3 ale jeszcze jedno pytanko: Ten wiatrak na gorze umiescic tak mniej wiecej: -na srodq :?: -czy bardziec nad zasilka :?: wydaje mi sie ze bardziej na srodq ale ma tam ozebrowanie budy i latwiej bylo by tak nad zasilka ale chyba gorzej bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 jak na srodku to od razu wyciagniesz cieple powietrze z cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Zajrzyj tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29974 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...