qbass Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Oj widze naduzywacie slowa, ktorego znaczenia dobrze nie znacie. To sa ludzie niewiedzacy, bo sa w tej dziedzinie np. nowi. Ja gdybym poszedl do sklepu kupic cos na czym sie nie znam (pomijajac fakt, ze bez uprzedniej rady kogos kto sie zna bym tego chyba nie zrobil) i popelnil jakas gafe tez wg waszej definicji bylbym lamerem. O ile przypadek Kucyka sie kwalifikowal to tutaj chyba zaden sie nie nadaje... Tak uzywajac slowa lamer, sami nimi czesciowo jestescie :) (no offence) Zreszta tu macie to calkiem ladnie opisane. A teraz mozecie mnie wyzywac ;) Racja :!: (no offence) :P :lol: :D ok..ale jak sie nie znam to sie nie mieszam do tego , nie wymyslam zadnych glupich rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 NO COMMENT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Zachecam do pisania w moich watkach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 taaaaaaa :D:D:D:D:D:D przyczyna nie wyswietlania emotikon moze byc takze nie zaaktywowany rozprzaszacz subatomowych czasteczek dezintegratora bipolarnych ferromagnetykow kolorowych, ktore z kolei odpowiedzialne sa za odpowiednie zmiekczenie jadra atomu do konsystencji papki miedzygwiezdnej, ktora w takim wypadku odpowiada wspolczynnikowi miekkosci ogorka... .. .. .. .. .. .. ROTFL !!!!!!!!!!! przeczytalem te kilka topicow o lamerach.. i poprostu... RECE OPADAJA !!!!!! boze :D:D:D zmiluj sie nad nimi (i ich kompami)... albowiem nie wiedza co czynia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 hehe dobre... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 dobre to bylo kucyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 u mnie koleś od dwóch miesiecy "chwali" sie ze kupuje Radak 9100 za 6 baniek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ma ktos jakis kirkofon do sprzedania ?? :D LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 no to teraz przykłąd informera z mojej fyrmy cudnej: coś się zwaliło z siecią, ni mom nadanych praktycznie żadnych uprawnień, więc dzwonię po 'fachowca' - kolo przychodzi, stwierdza, że faktycznie "coś nie działa" i sprawdza, czy nie jest poplątany kabel sieciowy :D :D :D :D :D ...no ja kude wysiadam przy TAKICH zawodowcach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dzwoni do mnie kumpel i pyta jakie ma wymagania gta3 . Odpowiadam ze 1000mhz a on na to ze w takim razie musi dokpuic 200 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ma ktos jakis kirkofon do sprzedania ?? :D LOL Po co ci ?? I tak masz na pewno spieprzona konfiguracje kompa i nie pogadasz sobie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dzwoni do mnie kumpel i pyta jakie ma wymagania gta3 . Odpowiadam ze 1000mhz a on na to ze w takim razie musi dokpuic 200 mhz mwahahah :D oiwiedz mu zeby kupil wiecej ja od niego odkupie !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 dzwoni do mnie kumpel i pyta jakie ma wymagania gta3 . Odpowiadam ze 1000mhz a on na to ze w takim razie musi dokpuic 200 mhz mwahahah :D oiwiedz mu zeby kupil wiecej ja od niego odkupie !! :Dja tez chciałbym sobie dokupic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PriMaS Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Znałem takiego lamusa co mówil ze moze kompa obojetnie jakiego, kupic na karte za 2 zyla :lol: ahahhahahahhahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Znałem takiego lamusa co mówil ze moze kompa obojetnie jakiego, kupic na karte za 2 zyla :lol: ahahhahahahhahaha aleosohozzzi ???? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PriMaS Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 Ze moze kupic kompa obojetnie jakiego za 2 zlote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PriMaS Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 ljk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 e? co ty chcesz koles ? znamy sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 1. Gość się WOGÓLE nie zna(może być nawet adminem) ale się DO TEGO PRZYZNAJE - spoko gość. 2. Gość się ZNA - spoko gość. 2. Gość się ZNA i siedzi cicho - spoko gość. >3 Gość się WOGÓLE NIE ZNA i robi wszystkim WYKŁADY INFORMATYCZNE - doooopek.< Hehe - jeden gosc przyszedl do mojego kumpla bo mial antywirusa deaktywowanego i sie nie dalo aktywowac (ok 25lat) - powiedział że trzeba reinstalacje systemu zrobić LOL. Ja do niego poszłem(poszedłem "wink: ) - nic nie mogłem wymyślić co zrobić - nic mi nie wychodziło - miałem pod ręką płytkę z NortonSystemWorks - zainstalowałem - zeszło mi 10-15 minut - gotowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 A co powiecie na to: Pewne biuro, kompik z monitorem 17 cali, Geforce 4MX440, na DDR, patrze sobie w ustawienia pulpitu, bo mi sie cos dziwne ikony wydawaly, a tam- 800x600@60Hz+ kolor 16bitow. Po co kupuja taki sprzet, jak nie wykorzystaja ani 1/4 jego mozliwosci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 :D typowy lamer :D Zwaliła mi się grafa i kazali przynieść kompa do potestowania żeby lepiej usterki opisać. spox myślę i oddaję kompa w końcu serwis. Przychodzę po dwóch dniach atu co :evil: :evil: :evil: FORMAT C i baba mówi że walnął zasilacz procka w mobo (bo jak wyłącza kompa to siępokazuje napis " teraz można bezpiecznie..." a wcześniej się nie pokazywał) i tuner tv BO SIĘ NIE DA GO ZAINSTALOWAĆ. Myślałem że ją udusze. Zabrałem kompa do domu i CO, partycja systemowa w NTSF. Dzwonie do babki i pytam się jak to sformatować (teraz jusz wiem) a ona na to że nie wie bo nigdy tego nie robiła. Dowiedziałem się sam i po formacie wszystko OK. MÓJ KOMP BYŁ W TYM SKLEPIE OSTATNI RAZ :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris-diablo Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 EEEEEEE to nikt nie przebije mojej siostry! Teraz juz jest madrzejsza ale kiedys!? Jezu! 1. Kupilem kartke-prasowanke specjalna do wydrukowania czegos na koszulke... Pokazuje siostrze co chce wydrukowac, a ona do mnie: -Nie mozesz tego wydrukowac Ja: -Czemu Ona: -Bo nie mamy juz bialego tuszu... (ludzie myslalem ze normalnie umre ze smiechu) 2. Brat mowi do mnie przy siostrze: -Wiesz, sciagnelem nowy emulator amigi. Ona: -co to jest Ja: -Program ktory, umozliwia odpalanie gier i programow na amige. Mozna tak powiedziec ze zamienia kompa na Amige Ona: -Po co zmieniac nowszy komputer na starszy, lepiej zmiencie go na laptopa... (NORMALNIE BUHAHAHHAHAHHA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...