Pikuuu Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam. Mam problem. Moje chłodzenie od intela (boxowe) jest bardzo słabe i chciałbym wymienić na lepsze. Problem w tym ze w moim lepszym chlodzeniu sa ulamane dwa kolki i chciałbym zamienić z aktualnego boxowego chlodzenia na moje lepsze chłodzenie czyli Artic freezer pro 7. Czy ktoś może wie jak to wykonać ? :) Jak wyglądają te uszkodzone kołki ? Oto zdjecia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Najlepiej to wizyta w budmarkecie, zakup śrubek m3 25 mm długości w liczbie sztuk 4. Do tego 8 podkładek zwykłych, ewentualnie 4 sprężynujące + 4 nakrętki do tego. Poskręcać i po problemie. Za czteropak mogę się pozbyć takiego backplate, też od Arctika, innego modelu chłodzenia. Nie wiem jednak, czy śrubki będą wystarczająco długie. Mogę ewentualnie poszukać takich ok 20 mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...