Beavis Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Witam @G@IN! .: Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was ma może taką obudowę u siebie? :. Jeżeli tak to piszcie bo nie moge zakumać w niej jednej rzeczy - pomiędzy koszyczkami na dyski 3,5" znajdują się siakieś takie regulatorki ale do czego slużą to nie mam pojęcia :( . Tak więc POTRZEBNA POMOC :twisted: :twisted: Przy okazji może ktoś doradzi jak zamontować wiatraczki w budzie... mam pewien pomysł ale jest jeszcze w fazie zamyśleń 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Witam @G@IN! .: Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was ma może taką obudowę u siebie? :. Jeżeli tak to piszcie bo nie moge zakumać w niej jednej rzeczy - pomiędzy koszyczkami na dyski 3,5" znajdują się siakieś takie regulatorki ale do czego slużą to nie mam pojęcia :( . Tak więc POTRZEBNA POMOC :twisted: :twisted: Przy okazji może ktoś doradzi jak zamontować wiatraczki w budzie... mam pewien pomysł ale jest jeszcze w fazie zamyśleń 8) hmm chyba chodzi ci o zatrzaski do koszyczkow na twarde dyski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tak. To są zatrzaski do tych koszyczków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 no przekracasz po prostu ta blaszke i mozesz wtedy lekko koszyczek wyjac :) sa one przy kieszenie na twarde i na FDD ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Nio wiedzialem ze fachowcy od razu beda wiedziec o co chodzi :P :P :P W takim razie jeszcze jedna moja uwaga... standardowo wentylator (podczas zakupu wynienilem na taki z dwoma wentylami - jeden wiadomo wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy na zewnatrz drugi jest pod spodem i dmucha na dol) znajduje sie POD miejscem na wentylator 92x92. I tak sobie mysle ze mozna by go przelozyc troche wyzej a "92" dac ponizej tak zeby wydmuchiwal powietrze - wypowiedzcie sie czy tio dobry pomysl czy klapa lamerska :twisted: POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 DObre. Zajeb. obudowa chyba sobie zamówie jąbez zasilacza lada dzień. A tymczasem pojdzie tam Fortron 250W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...