Skocz do zawartości
Beavis

OBudowa CHIEFTEC DA-01B-D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam @G@IN!

.: Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was ma może taką obudowę u siebie? :.

Jeżeli tak to piszcie bo nie moge zakumać w niej jednej rzeczy - pomiędzy koszyczkami na dyski 3,5" znajdują się siakieś takie regulatorki ale do czego slużą to nie mam pojęcia :( . Tak więc POTRZEBNA POMOC :twisted: :twisted:

Przy okazji może ktoś doradzi jak zamontować wiatraczki w budzie... mam pewien pomysł ale jest jeszcze w fazie zamyśleń 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam @G@IN!

.: Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z Was ma może taką obudowę u siebie? :.

Jeżeli tak to piszcie bo nie moge zakumać w niej jednej rzeczy - pomiędzy koszyczkami na dyski 3,5" znajdują się siakieś takie regulatorki ale do czego slużą to nie mam pojęcia  :( . Tak więc POTRZEBNA POMOC  :twisted:  :twisted:

Przy okazji może ktoś doradzi jak zamontować wiatraczki w budzie... mam pewien pomysł ale jest jeszcze w fazie zamyśleń  8)

hmm chyba chodzi ci o zatrzaski do koszyczkow na twarde dyski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nio wiedzialem ze fachowcy od razu beda wiedziec o co chodzi :P :P :P

W takim razie jeszcze jedna moja uwaga... standardowo wentylator (podczas zakupu wynienilem na taki z dwoma wentylami - jeden wiadomo wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy na zewnatrz drugi jest pod spodem i dmucha na dol) znajduje sie POD miejscem na wentylator 92x92. I tak sobie mysle ze mozna by go przelozyc troche wyzej a "92" dac ponizej tak zeby wydmuchiwal powietrze - wypowiedzcie sie czy tio dobry pomysl czy klapa lamerska :twisted:

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...