LQSLQS Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, Zastanawiam się nad sprzedażą gt72 przed premierą nowych mobilnych kart. Jedyne czego się obawiam to ceny nowych laptopów. Z tego co wyczytałem będą wyższe o jakieś 10%. Czyli np laptop z kartą 1060 będzie droższy o 10% od laptopa z kartą 970m. Jeżeli mógłbym kupić np gs73 nie drożej lub w podobnej cenie co sprzedam gt72 to było by to warte zachodu bo jednak zwiększy się nieco wydajność jak i odświeżanie ekranu. Będę wdzięczny za wasze opinie bo nie chciałbym przegapić okazji gdzie mogę sprzedać gt72 w jeszcze dobrej cenie przed premierą. Z drugiej strony nie chcę się wykopać jeżeli się okaże że nowe laptopy będą dużo droższe. Z góry dzięki Mój gt72: 980M 4GB I7-6700HQ Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez LQSLQS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQSLQS Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dzięki za linki. Wiem że nie ma jeszcze konkretnych cen ale gdy już będą, ceny obecnych generacji w tym gt72 spadną. Sent from my D6603 using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...