cracko Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Dostałem od brachola płytę główną - przywióźł ją gdzieś skądśtam. problem jest taki iż nie wiem jak to sprawdzić czy działa - normalna płyta ATX, ale: -nie bardzo wiem co to za firma ( na płycie jest nadruk FB II albo FB 11 ) - na mostku południowym jest hologram 1st naklejony ale widać chipset i jest INTEL :) -1xAGP 5xPCI 2x ISA -1xIR, 4x SDRAM + ZIELONY RADIATOR NA N.BRIDGE -na płycie jest nadruk wyboru cpu speed dla CYRIX/INTEL a speed jest przy 133Mhz maksimum 1066Mhz - i teraz pytanie - co to do cholery jest???? - sdramy się znajdą ale procek mam 1700+ więc raczej nie bardzo - czy jak włożę kartę + ram to się odezwie ( chociaż przez speaker ? ) :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Prawdopodobnie sie odezwie :) Najprosciej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i sprubować :) na mostku południowym jest hologram 1st naklejony ale widać chipset i jest INTEL Zerwij i sie upewnij do końca:) A co do proca to jak na gieldzie poszukasz to jakiś za kilka złotych dorwiesz zeby sprawdzić płytke:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...