Skocz do zawartości
netti

Win 7 blue screen przy włączaniu systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mój znajomy ma problem ze swoim komputerem otóż po włączeniu systemu wyskakuje blue screen:post-218464-0-18658500-1471351008_thumb.jpg

Wyskakują również paski i wtedy jest ten blue screen. Pierwszy raz wyskoczył podczas gry w cs go i od tamtej pory jest przy każdym włączeniu.

Proszę o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak w chwili obecnej trochę sytuacja się pogorszyła, jak odpalił teraz komputer nie ma obrazu, znaczy komputer jest uruchomiony, działa ale nie wyświetla się nic. Jednak jak jeszcze działał doradzałem mu (to co wyczytałem na internecie) żeby usunął sterownik i jeszcze raz zainstalował. Nie podziałało. Z pośpiechu zapomniałem dodać specyfikacji:

Inter core i5 4430 

Amd Radeon r9 270x

8gb ram

Zasilacz: corsair 700w

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W trybie awaryjnym uruchamia się? Na zintegrowanej grafice uruchamia? Bez zainstalowanego sterownika? Sprawdźcie te opcje :-) Sterowniki usuńcie w trybie awaryjnym przy pomocy jakiegoś narzędzia typu display driver uninstaller.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MartinHRB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem wyżej że nie ma nic żadnego obrazu więc nie. Zaproponowałem mu żeby odłączył radeona i odpalił na samej integrze jednak nie umie tego zrobić. Sterownik jest obecnie zainstalowany.

A sprawdźcie czy odpali na jednej kości RAM.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...