Vanaadis Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Witam. Chcę zakupić sobie w najbliższym czasie(w tym tygodniu) nowy monitor, za kwotę +/- 600zl. Chciałbym, aby ten monitor miał rozdzielczość FHD i 24". Monitor przeznaczony głównie do grania, rzadziej przeglądania internetu. Ktoś poleci jakiś model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaadis Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zamówiłem już wczoraj Samsunga, jakiegoś tam za 630 zł. Dziś rano promocja od morele patrzę a tam ta Iiyama z 700 na 600 przecena, trochę nie w porę... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 jak zamowiles takiego: S24E390HL to zainteresuj sie wrzuceniem mu 75Hz przy uzyciu cru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaadis Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Tak, właśnie ten zamówiłem. Zobaczymy, może spróbuję go "podkrecic". :) Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...