logimen Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 Pomocy. Zlozylem kompa na plycie jak wyzej, updejtowalem bios do 1904 poprzez neta z ppziomu UEFI. Komp sie zrestartowal, bylo "processing", znowu restart. Teraz za kazdym razem w BIOS nic nie moge zrobic bo wyrzuca okno ze mną sze dokonczyc aktualizacje poprzez wybranie tego samego pliku z biosem. Problem w tym ze nie widze go nigdzie na dysku bo ez flash sam sobie gdzies go pobral, moze nawet skasowal po aktualizacji. I jestem w ciemnej d... teraz. Pobralem plik.cap z biosem poprzez fona, wrzucilem na usb ale po jego wybraniu twierdzi ze to nie ten plik, a wersja jest ta sama bo 1904. Clear cmos nie pomaga :-( Co robic? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2016 http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3063890/asus-z170-pro-gaming-bios-update-failure.html Nie wiem czy to podobny przypadek ale może pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Niestety to calkiem inny przypadek. Ja moge wejsc do UEFI, ale nic nie moge zrobic po za dokonczeniem aktualizacji. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Na tapatalk nie moge edytowqc ppstu, ale juz sobie poradzilem :-) Odpalilem rozpadajacego sie lapsa, na nim pobralem plik z biosem, wrzucilem na pena i poszlo. Dzieki za pomoc. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...