Spentany Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no własnie tak sie zastanawiam bo prawie miesiac temu wysłamem paczke za pobraniem - paczka została odebrana po 4 dniach a kasy ani widy ani słychy.. zabawe bo jakis czas temu kolega na tej samej poczcie czekał na kase prawie miesiac :/ tak sobie mysle ze przez ten czas jak by zebrali cała kase za pobrania to mieli by z tego niezły procent :lol: :lol: :lol: :lol: czy poczta nie gwarantuje ze w okreslonym terminie musi dostarczyc kase za przesyłke za ktora zapłacił odbiorca ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 no własnie tak sie zastanawiam bo prawie miesiac temu wysłamem paczke za pobraniem - paczka została odebrana po 4 dniach a kasy ani widy ani słychy.. zabawe bo jakis czas temu kolega na tej samej poczcie czekał na kase prawie miesiac :/ tak sobie mysle ze przez ten czas jak by zebrali cała kase za pobrania to mieli by z tego niezły procent :lol: :lol: :lol: :lol: czy poczta nie gwarantuje ze w okreslonym terminie musi dostarczyc kase za przesyłke za ktora zapłacił odbiorca ?? Może źle wpisałeś numer konta? Ostatnio np. PKO BP pozmieniał numery (prefix banku) i mogą być kłopoty z dojściem. Zamiast pytać się na grupie, powinieneś zareklamować przesyłkę i wyjaśnić co się stało. Poczta ma swój bank, więc wystarczy, że potrzymają ją jeden dzień, nie muszą aż tyle jej przetrzymywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 emmm ale to nie miała byc wpłata na zadne konto tylko listonosz miał mi do domu przyniesc ;) w poniedziałek ide sie dowiedziec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 u mnie w miescie na odbior kasy trzeba czekad co 7dni !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja kiedys wyslalem paczke za pobraniem i nasza kochana Poczta zamiast mi przyslac kase to wyslala ja osobie ktora za nia zaplacila . Na szczescie kolega byl na tyle uczciwy ze pieniazki wplacil mi na konto . I to nie byl moj blad w pisaniu , poniewaz kilkakrotnie sprawdzalem czy wszystko jest ok i tego dnia wysylalem kilka paczek . Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Nigdy nie wysylam za pobraniem bo poczta zawsze zdiera ;) Lepsze sa przelewy na konto i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...