Skocz do zawartości
Spentany

czy poczta polska nas "okrada" ??

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie tak sie zastanawiam bo prawie miesiac temu wysłamem paczke za pobraniem - paczka została odebrana po 4 dniach a kasy ani widy ani słychy.. zabawe bo jakis czas temu kolega na tej samej poczcie czekał na kase prawie miesiac :/

tak sobie mysle ze przez ten czas jak by zebrali cała kase za pobrania to mieli by z tego niezły procent :lol: :lol: :lol: :lol:

czy poczta nie gwarantuje ze w okreslonym terminie musi dostarczyc kase za przesyłke za ktora zapłacił odbiorca ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie tak sie zastanawiam bo prawie miesiac temu wysłamem paczke za pobraniem - paczka została odebrana po 4 dniach a kasy ani widy ani słychy.. zabawe bo jakis czas temu kolega na tej samej poczcie czekał na kase prawie miesiac :/

tak sobie mysle ze przez ten czas jak by zebrali cała kase za pobrania to mieli by z tego niezły procent  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

czy poczta nie gwarantuje ze w okreslonym terminie musi dostarczyc kase za przesyłke za ktora zapłacił odbiorca ??

Może źle wpisałeś numer konta? Ostatnio np. PKO BP pozmieniał numery (prefix banku) i mogą być kłopoty z dojściem. Zamiast pytać się na grupie, powinieneś zareklamować przesyłkę i wyjaśnić co się stało. Poczta ma swój bank, więc wystarczy, że potrzymają ją jeden dzień, nie muszą aż tyle jej przetrzymywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys wyslalem paczke za pobraniem i nasza kochana Poczta zamiast mi przyslac kase to wyslala ja osobie ktora za nia zaplacila . Na szczescie kolega byl na tyle uczciwy ze pieniazki wplacil mi na konto . I to nie byl moj blad w pisaniu , poniewaz kilkakrotnie sprawdzalem czy wszystko jest ok i tego dnia wysylalem kilka paczek .

Pozdrawiam

Snake

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi