k_luke Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jak w temacie czy opłaca się wyciszać tą obudowę - matą / gąbką akustyczną? Da to duży efekt? Może ktoś ma taką i wyciszał? ----------------------------------------------------------------------------------- Tak jeszcze przy okazji polecicie? :oops: jakis program do tunera tv - zmieniłem wersję WinDvr z 1.5 na 3 i pilot teraz nie działa (poprzednia wersja zawieszała się pod WinXP), może jakiś inny program pod Kworld na Philips 7134? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Czy ja wiem. Jak ci hałas przeszkadza to wyciszaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 :?: a co Ci w tej obudowie halasuje :?: zamiast robic z budy piekarnik :P lepiej poszukaj zrodla halasu i je wyeliminuj :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Wydaje mi się że nie ma takiej potrzeby :D Enlight RLZ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam kompa opartego na takiej obudowie 50 cm od glowy jak spie.Komp 24/7.Wrazliwy jestem diabelnie na halas.Odpowiedz sama sie nasuwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Dzięki za odpowiedzi... zatem nie wyciszam matą tylko kupię fanmate lub panel kontrolny na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...