sebasw Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 mam pytanie otoz mam mozliwosc kupienia pamieci firmy OCZ - podobno najwyzsza klasa - total high end sa to dwie kosci, specjalnie parowane do dual ddr OCZ Dual DDR433 CL2.5 / DDR400 CL2 - 275 zł/szt czyli 550 zl za dwie sztuki tych kosci. gwarancja wieczysta jak myslicie ? warto kupic ? czy lepiej jakies TwinMosy, albo inne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 mam pytanie otoz mam mozliwosc kupienia pamieci firmy OCZ - podobno najwyzsza klasa - total high end sa to dwie kosci, specjalnie parowane do dual ddr OCZ Dual DDR433 CL2.5 / DDR400 CL2 - 275 zł/szt czyli 550 zl za dwie sztuki tych kosci. gwarancja wieczysta jak myslicie ? warto kupic ? czy lepiej jakies TwinMosy, albo inne ? raczej warto :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja bym tam wziął TwinMosy PC3200 lub PC3700. Kosztują podobnie a pewnie będą chodzic identycznie. Zresztą coś tanie te OCZ'e. Jaki czas dostępu??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 4,5 ns oto link do specyfikacji http://www.ocztechnology.com/products/memo...00+Dual+Channel sa tanie, ale z pewnego zrodla. ja juz naprawde nic nie wiem :) mam plyte jak w podpisie i nie wiem juz co kupic, chcialbym min. 400 Mhz, ale nie wiem czy to ma sens. doradzcie cos, wiem, ze juz bylo nie raaz o tym, ale nie wiem, czy te OCZ, czy inne i jakie .... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Bierz!!!!!!! A jak ich nie bierzesz to ja je moge <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja bym tam wziął TwinMosy PC3200 lub PC3700. Kosztują podobnie a pewnie będą chodzic identycznie. Zresztą coś tanie te OCZ'e. Jaki czas dostępu??? TwinMOSy PC3700 sa zdziepka bardziej kosztowne niz te OCZ'ty ,ok.300zl za kostke,ale one maja pamieci 4.3ns wiec mozliwe ze bede troszke lepsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ale maja chlodzenie ? radiatory ? jakie napiecie wytrzymaja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jeżeli to te kości co myśle to bierz i uciekaj z nimi żeby sie sprzedający sie nie rozmyślał :) .POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...