jasiek Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 No wiec zastanawiam sie jaka plyte wybrac do mojego nowego kompa niestety nie mam zbyt wiele kasy :( bo jakies 350. Jak myslicie na jakiej plycie z tyle kasy bedzie sie najlepiej krecilo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Szkoda ze nie ma reeda i jego skrina smierci pt : "Szukaj" :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 No wiec zastanawiam sie jaka plyte wybrac do mojego nowego kompa niestety nie mam zbyt wiele kasy :( bo jakies 350. Jak myslicie na jakiej plycie z tyle kasy bedzie sie najlepiej krecilo ? po 1 nie napisłes na jaka platforme mamy zgadywać czy co? po 2 SZUKAJ po 3 zapoznaj sie z regulaminem forum (dobra rada) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 heh gosciu, do podkrecania czy nie.... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=37326 na nastepny raz szukaj eot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...