Krolp Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam, poszukuję myszy do 150 zł i klawiatury mechanicznej do 300 zł.Podkładkę jaką posiadam to Razer Golathius. Myślałem nad alcorem z myszy.Natomiast z klawiatur patrzyłem nad gigabytem force k81 lub k85, natec genesis rx75 i modecom volcano lanparty. Głównie będę używał jej do sc2, wc3 i moba/mmo. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolp Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Powiem szczerze, że o tej myszy Roccat nie słyszałem, a ten rival będzie dobry na mid/high sens? Z tego co czytałem gubi się na już mid sens. A z klawiatur można coś polecić?Co nie jest drogie i nie naciąga budżetu. Edytowane 30 Listopada 2016 przez Krolp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soobek_PL Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Owiele lepsza będzie Roccat Ryos MK Cherry MX Black, do 300PLN nie ma lepszej klawiatury z podkładka pod nadgarstke oraz z tak trwalymi przelacznikami. Co do myszek to kwestia dloni, wygody no i sensora. Polecam zajrzec na test-gear.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...