ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 moj proce ma niestety chyba zablokowany mnoznik :/ a seria jak sie widzi tylko ze to nie 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Do testowania kompa po @ polecam Prime95. Popieram - ale uważajcie na pamiątki - często one wywalają prime ... miałem taki przypadek (a memtest nie zgłaszał żadnych błędów przez godzinkę) Ja testowałem swoje pamiątki w GoldMemory i potrafił zgłosić błędy po trzech a nawet chyba i pięciu godzinach a Prime95 nawet po ośmiu :D więc nie wiem czy godzina to wystarczający czas do stwierdzenia o stabilności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja kupilem Athlona DLT3C za 250 zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 w katowicach przy słowackiego w abcom maja cus takiego: AXDA1700DLT3C JIUHB 0320MPMW za 255 brutto - kupiłem DOBRY ? nie wiem jak sie kręci bo czekam na 8rda+ To mój PIERWSZY w zyciu amd 8) _______________________ poniższy podpis jest nieaktualny - teraz mam tylko procka, grafę i WC :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 po kilku dniach testów poszedł na 2400 MHz, vcore 1,75, gail 3200 na agressive - więc chyba dobry 8) temperaturka 38 stopni na LEv1 kumpel chciał takie maleństwo ale siem skończyły - chce qpić 2100 axda2100dut3c z serii aiuhb - co o mim myślicie ( o klocu... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ponoc sie fajnie kreca - moze sprobowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSTaH Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 To zalezy na ile chcesz krecic. Mialem 2x 1700XP B0 i kazdy wstawal na 2400+ czyli nienajgorzej - wiecej niemoglem bo plyta cienka i chlodzenie marne. A jesli potrzebujesz do wykrecania na maxa to i tak bez WC, dobrej plyty i pamiatek sie raczej nieobejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 w katowicach przy słowackiego w abcom maja cus takiego: AXDA1700DLT3C JIUHB 0320MPMW za 255 brutto - kupiłem DOBRY ? nie wiem jak sie kręci bo czekam na 8rda+ To mój PIERWSZY w zyciu amd 8) _______________________ poniższy podpis jest nieaktualny - teraz mam tylko procka, grafę i WC :wink: Ja dostałem w tej samej seri proca tytlko że koło katowic mieszkam (olkusz). Ja mam ten procesor z firmy NTTi ty chyba też tylko czekam na mobo i tylko słysze co sie dzieje i co potrafi ten proc ja jusz qrwa nie bede spać jusz po nocach.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: 8) 8)tyle samo zapłaciełem za proca i ten sdam tydzień i i ta sama wersja jestem ppod wrażeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...