quutor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post więc daję tutaj najwyżej przeniosę. A więc tak gdy grałem w grę mój ekran zmienił kolor na cały szary. Zresetowalem komputer i przy włączeniu zauważyłem 2 zielona paski już w biosie ekran się załadowal ale nic nie można było z niego odczytać. Teraz przy starcie 2 razy "pipka" i po paru sekundach się wyłącza nawet nie pokazując biosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kup nowy lub podaj pełną konfigurację komputera, jeśli oczekujesz jakiejś pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quutor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc to nie wiem po co podawać konfigurację komputera... Ale niech będzie Karta graficzna asus 7850 2 GB pamięci Procesor Intel 2 quad CPU q9300 4 GB pamięci ram Płyta główna gigabyte ep45 ds3 https://zapodaj.net/71e82ccf4ea5a.jpg.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Szczerze mówiąc to nie wiem po co podawać konfigurację komputera... Sprawdź na zintegrowanej kacie graficznej. Ale ja nie mam zintegrowanej karty graficznej. Po to masz podać konfigurację, bym mógł ci wskazać kroki diagnostyczne. Sprawdź na pojedynczej kości ram, każdej z osobna, w różnych slotach. Ale jam mam tylko jedną kość ramu. Skąd ja mam wiedzieć ile masz kości i czy możesz wykonać taką diagnostykę? Wywal ten srot, który uważasz za zasilacz i kup coś markowego. Ale ja mam nowy markowy zasilacz. A skąd ja mam to wiedzieć? Włącz myślenie. Ale ja nie mam rozumu. To akurat wiedziałem już po pierwszym poście. Idź skąd przyszedłeś. Na stronie każdego działu masz Zanim cokolwiek napiszesz.. a tam 5. Staraj się opisać problem jasno i dokładnie podając: pełny opis konfiguracji komputera (marka i model zasilacza też jest ważna!) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 quutor (Kutor) to rodzaj prącia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quutor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie każdy jest specjalistą w tych sprawach i wydaje mi się że po to jest forum aby dowiedzieć się czegoś o czym się nie ma pojęcia. Można było napisać jakie dokładnie dane potrzebujesz aby dokonać analizy problemu. Podając specyfikację nie jestem w stanie stwierdzić jakie dane mam podać ponieważ nie orientuje które dane są ważne Graham nie sądzę aby to pytanie było na miejscu. Przemyśl czasami co piszesz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie każdy jest specjalistą w tych sprawach i wydaje mi się że po to jest forum aby dowiedzieć się czegoś o czym się nie ma pojęcia. Można było napisać jakie dokładnie dane potrzebujesz aby dokonać analizy problemu. Podając specyfikację nie jestem w stanie stwierdzić jakie dane mam podać ponieważ nie orientuje które dane są ważne Graham nie sądzę aby to pytanie było na miejscu. Przemyśl czasami co piszesz... ALeż dokladnie przemyslalem i zaciekawila mnie etymologia twojego loginu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quutor Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2016 Nie wiem skąd Ci przyszło skojarzenie mojego nicku z praciem ale proponuję zamknąć temat bo nie mam ochoty podejmować z tobą dalszej dyskusji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...