przeciwnik Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Zainstalowalem sobie sterowniki 44.03 i wszystko by było pięknie gdyby nie odświeżanie!!!!!! więc zainstalowałem programik rivatuner ustawiłem tam żadane odświezanie i kupa ! nie dziala mi 85 hz. w<span style="color:red;">[ciach!]</span>i.... łem się i zainstalowałem programik nvida refresh rate fix mk II gdy się zainstalował ustawiłem odświezanie 85 hz i zresetowałem kompa ale ten uruchomił się w 256 kolorach i na niskiej rozdzielczości( monitor wytrzymuje 100 hz i rozdziałke 1024 na 768) . pytanie moje brzmi :) jakiego darmowego programu moge użyć aby gierki pod dx i open gl działały w takim odświerzaniu jakie chcem? system mój to win xp. na sterach 43.45 działał mi nvidia refresh rate fix! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 W start->uruchom wpisz dxdiag wejdź w zakładkę więcej pomocy->zastąp i tam wpisz wartość zastępczą. Jak uruchomisz jakąś grę all poninno być OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 refreshlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 W ustawieniach tych sterow mozesz ustawic dana rozdzielczosc do danego odswierzania :) A nie bawic sie w jakies dodatkowe programiki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William_Wallace Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ja rowniez mam ten problem ale na kazdych sterownikach, wpisuje w ustawieniach od sterow, w dx diag rowniez 85.......a i tak czesto mi sie przestawia na 800x600 60hz why ??????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Pod WinXP proponuję NVRefreshTool 2.1- dobry niezawodny programik ma tą zaletę, że nie rezyduje w pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...