missR Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam szukam sprzętu do 1500 zł który będzie miał zastosowanie jako monitor komputerowy, telewizor i do konsoli. Na rynku jest sporo modeli dlatego trudno mi coś wybrać. Jeśli chodzi o parametry to 32 cale, minimum 2 wejścia HDMI, WI-FI. Moglibyście coś polecić? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missR Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Ten Samsung jest fajny ale wpadł mi w oko jeszcze ten: http://www.komputronik.pl/product/182091/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/27_Asus_MX279H.html?gclid=Cj0KEQiA5vXEBRChycOl36LPn5EBEiQAJV2-bOJq7tlyR0JLB9FsAb649YkNf-jPfvvOUT9MnJRAptQaAqGk8P8HAQ&gclsrc=aw.ds Nie ukrywam że ciekawi mnie ta funkcja Eye Care bo jednak w pracy 8h przed monitorem, później w domu a oczy się męczą. Znacie? Czuć różnicę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...