daar Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 IMHo wzialbym HP moze jakas 3420 za okolo 250 pln lub dolozyc i za jakies 350 pln kupic 3820 i mialaby przyjemne z pozytecznym od czasu do czasu moglaby tez jakies zdjatko druknac :DSłuszna podpowiedź, ja również uważam że, HPO 3420 to jest to, czego ta kobieta potrzebuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A ja jednak bardziej przekonany jestem do lexmarka. A z drugiej strony to i tak pewnie przy drukowaniu textu nie zobaczy rożnicy. Więc brać co tańsze w eksploatacji i w cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 A ja jednak bardziej przekonany jestem do lexmarka. A z drugiej strony to i tak pewnie przy drukowaniu textu nie zobaczy rożnicy. Więc brać co tańsze w eksploatacji i w cenie. ano tak to juz jest kazdy lubi to co ma kazdy lubi to co chce ;) :D pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 racja chyba że się totalnie przejedzie ale na drukarkach to chyba nie możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Właśnie kupiłem Lexmarka Z-65 za 339 zł, tusze zafoliowane...hmm tylko ciekawe ile ich tam jest, tylko aż całe 7 zł musiałem jeszcze dorzucić na kabel USB. Jak źle wybrałem to mnie bratowa przeklnie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...