sawczyk Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Witam, od paru dni mam monitor AOC AGON AG241QX i mam z nim spory problem. Obraz ,matryca jest (nie wiem jak to nazwać) ziarnista , poprzedni monitor wyświetlał wszystko ok. To wina wadliwej matrycy czy może TN tak mają ? Dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podobny do nikogo Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Cześć, Napisz proszę, czy rozwiązałeś problem w jakiś sposób? Sam zastanawiam się nad zakupem tego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawczyk Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam , x- kom wymienił mi monitor na nowy i trafiła mi się lepsza matryca(podświetlenie) ,ale delikatna ziarnistość występuje dalej. Co do monitora , 2k na 24 cal spisuje się dobrze, wszystko jest czytelne i ostre. Z kolorami walczyłem trochę , aby ustawić pod siebie i jest średnio -dobrze . Monitor pokazuje pazur w grach , bf 1 gra się wyśmienicie . Ogólnie polecam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podobny do nikogo Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Dzięki za odpowiedź. Jaką masz kartę graficzną i jak się spisuje przy FreeSyncu w BF1? Czy ta "ziarnistość" występuje też przy rozdzielczości 1080? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawczyk Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Mam r290x i czekam na vege ;) W bf1 gram na średnio- wysokich ustawieniach obraz jest płynny . Ziarnistość jest spowodowana wielkością plamki (do takiego wniosku doszedłem) . W grach monitor jest b dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podobny do nikogo Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Jedyny test jaki znalazłem jest na prad.de, a po translatorze tekst dużo traci. Dzięki, trochę mi przybliżyłeś ten monitor odczuciami użytkownika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawczyk Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Tutaj jest fajny test https://pcmonitors.info/reviews/aoc-ag241qx/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
podobny do nikogo Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Dzięki za linka. Zapomniałem o tym portalu. Jak na razie to będzie mój faworyt. Teraz tylko czekam na Ryzena R5, Radka 580/Vega. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawczyk Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2017 Wymieniłem 24 cale na 27 ,ten sam model. I jest dużo lepiej , inna powłoka , lepsze kolory,warto dopłacić do 27. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...