david911 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Witajcie! Mam nietypowy problem - zapomniałem hasła do maila (gmail). Mogę się jedynie do niego zalogować przez telefon (w aplikacji kiedyś wpisałem hasło) i przez autozapamiętanie hasła w Firefoxie. I tu pojawia się problem bo chciałbym je sobie przypomnieć albo zmienić na nowe żeby logować się na innych urządzeniach. Tylko z tego co pamiętam przy zmianie będzie wymagane podanie starego hasła którego nie pamiętam :P Jak odszyfrować "kropki" które się pojawiają zamiast hasła? Jak odczytać to hasło? Pozdrawiam Edit: http://tipy.interia.pl/artykul_2805,jak-wyswietlic-zapamietane-hasla-firefox.html Edytowane 28 Lutego 2017 przez david911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a602820922 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Z reguly na każdej stronie jest opcja Zapomniałem Hasła, po prostu użyj tej opcji. Sent from my SM-N920F using Tapatalk Edytowane 2 Marca 2017 przez a602820922 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...