shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no wlasnie mam do wyslanai rowerek masa mysle, ze w 15kg sie zmiesci :)) czym i jak najtaniej nadac ?? osobiscie wiem, ze moge nadac przez poczte, srevisco lub strolice, ale nie bardzo w cenach sie orientuje, a poza tym moze juz ktos sie w to bawil i ma doswiadczenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja sie podlaczam do pytanka ;) gostek musi mi wyslac kurierem spod wawy kompa (ok 7kg).... tylko jak, bo wysylka nie moze przekroczyc 50zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja sie podlaczam do pytanka ;) gostek musi mi wyslac kurierem spod wawy kompa (ok 7kg).... tylko jak, bo wysylka nie moze przekroczyc 50zl :( Co to za komp 5 kg toż to jakieś chuhro(jakie "h" :wink: ) Co do firm : Servisco polecam jak najbardziej szybko i profesjonalnie (stary wysyła kilka nascie paczek miesięcznie nawet po 100 kg niestety nie podam ceny bo mamy z nimi umowe podpisaną (taki abonament) ale pewnie maja na www cennik :P Stolica powiem krótko raz cos z netu zamowilem po 3 dniach dostaje tel " -Panie kurna jestem na ul.Krzywoustego podejdziesz pan bo masz blisko -Ale... -Albo se pan jutro z centrali odbierzesz(drugi koniec miasta) (cóż polazlem i co siara bo musialem do sklepu z butami po długopis iść bo kolo nawet długopisu przy sobie nie nosił faktury nie miał (podpisze za pana w firmie OK ?? ) Co to K.u.r.w.a. ma być :?: :!: :evil: Poczta: Hmm Poczta jak poczta , paczkę obiją przywiozą z opóźnieniem skasują jak za zboże i karzą sobie jeszcze odebrać Mysłe że to 7 kg za 50 zł to spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hehe ;) ten komp to chuherko bo to jest p200mmx + mobo + grafa + obudowa (jakis dysk i cd)... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wlasnie looknalem na strone servisco.... tylko nie wiem czy dobrze cennik interpretuje.... paczka do 10kg = 30,50zl a paczka do 20kg = 34,50zl :?: jezeli tak, to spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wlasnie looknalem na strone servisco.... tylko nie wiem czy dobrze cennik interpretuje.... paczka do 10kg = 30,50zl a paczka do 20kg = 34,50zl :?: jezeli tak, to spoko :D Dla scisłości komp 200mmx + mobo +grafa(voodoo) + sound(yamaha)+dysk,cd-rom,fdd w midi tower'ze waży 8,5 kg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 buehehehe zwazyl kompa ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jak zetrzesz kurze to moze zejdzie ponizej 8; 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Dzidzia - thx za zwazenie :P ale i tak bede mial przesylke do 10kg, wiec nie robi ;) btw, chcialo Ci sie kompa wazyc :?: 8) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja sie podlaczam do pytanka ;) gostek musi mi wyslac kurierem spod wawy kompa (ok 7kg).... tylko jak, bo wysylka nie moze przekroczyc 50zl :( Co to za komp 5 kg toż to jakieś chuhro(jakie "h" :wink: ) Co do firm : Servisco polecam jak najbardziej szybko i profesjonalnie (stary wysyła kilka nascie paczek miesięcznie nawet po 100 kg niestety nie podam ceny bo mamy z nimi umowe podpisaną (taki abonament) ale pewnie maja na www cennik :P Stolica powiem krótko raz cos z netu zamowilem po 3 dniach dostaje tel " -Panie kurna jestem na ul.Krzywoustego podejdziesz pan bo masz blisko -Ale... -Albo se pan jutro z centrali odbierzesz(drugi koniec miasta) (cóż polazlem i co siara bo musialem do sklepu z butami po długopis iść bo kolo nawet długopisu przy sobie nie nosił faktury nie miał (podpisze za pana w firmie OK ?? ) Co to K.u.r.w.a. ma być :?: :!: :evil: Poczta: Hmm Poczta jak poczta , paczkę obiją przywiozą z opóźnieniem skasują jak za zboże i karzą sobie jeszcze odebrać Mysłe że to 7 kg za 50 zł to spokojnie coz ja tam mam same przykre doswiadczenia z servisco (chodzi o szklo) ale moze to tylko ja mam takie szczescie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja sie podlaczam do pytanka ;) gostek musi mi wyslac kurierem spod wawy kompa (ok 7kg).... tylko jak, bo wysylka nie moze przekroczyc 50zl :( Co to za komp 5 kg toż to jakieś chuhro(jakie "h" :wink: ) Co do firm : Servisco polecam jak najbardziej szybko i profesjonalnie (stary wysyła kilka nascie paczek miesięcznie nawet po 100 kg niestety nie podam ceny bo mamy z nimi umowe podpisaną (taki abonament) ale pewnie maja na www cennik :P Stolica powiem krótko raz cos z netu zamowilem po 3 dniach dostaje tel " -Panie kurna jestem na ul.Krzywoustego podejdziesz pan bo masz blisko -Ale... -Albo se pan jutro z centrali odbierzesz(drugi koniec miasta) (cóż polazlem i co siara bo musialem do sklepu z butami po długopis iść bo kolo nawet długopisu przy sobie nie nosił faktury nie miał (podpisze za pana w firmie OK ?? ) Co to K.u.r.w.a. ma być :?: :!: :evil: Poczta: Hmm Poczta jak poczta , paczkę obiją przywiozą z opóźnieniem skasują jak za zboże i karzą sobie jeszcze odebrać Mysłe że to 7 kg za 50 zł to spokojnie coz ja tam mam same przykre doswiadczenia z servisco (chodzi o szklo) ale moze to tylko ja mam takie szczescie ? Hmm w Polsce wszyscy w gume leca nie mozna polegac na renomie czy nawet (no juz sam nie wiem na czym) raz widzilem w servisko jak WRZUCALI Lcd'ki do samochodu :evil: A polecam ich dlatego ze nie mialem z nimi jeszcze problemów (a z pocztą i stolicą miałem :evil: ) Co do ważenia taki LOL'ek poprostu myśle sobie 5 kg to za mało kurede nigdy kompa nie ważłem (zwykłego) mój waży ponad 21 Kg bez wody i zbiornika :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 btw, ja nigdzie nie napisalem 5kg tylko 7kg ;) bylem bliski prawdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 btw, ja nigdzie nie napisalem 5kg tylko 7kg ;) bylem bliski prawdy :) Wow faktycznie ale Jaja :P :P hmm ale z kad ja to wziolem 5 kg :?: moze te 15 i 7 zmieszalem wyszlo mi 5 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 dobra ;) dzieki wszystkim ;) ide gosciowi wplacic kase na konto i bede czekal na kuriera w srode (watpie, ze dzisiaj wysle :().... pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...