gandam wing Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 mam klopot z cd romem windows xp go nie widzi w biosie jest jak wlanczam kompa jest a jak sie zaloguje ni ma wchodze w menadzera i cierpi o sterowniki jak biore aktualizuj to muwi rze lepszych nie znalazl mam cd-rom lg 52 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 mam klopot z cd romem windows xp go nie widzi w biosie jest jak wlanczam kompa jest a jak sie zaloguje ni ma wchodze w menadzera i cierpi o sterowniki jak biore aktualizuj to muwi rze lepszych nie znalazl mam cd-rom lg 52 tez tak kiedys mialem,reinstalka systemu i po klopocie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 albo sproboj jeszcze przepiac go ze slave na master czy na odwrot w zaleznosci jak masz podlaczone jesli to nie pomoze to postaw winde od nowa i bedzie OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...