TheEcki Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam, mam problem z komputerem, notorycznie się zawiesza. Również w BIOSIE, komputer to Dell T3500 z zasilaczem be quiet L8 700W, grafika to GTX480. Podczas pracy komputer się zamraża, pomaga jedynie wyłączenie komputera, piszczy czasami podczas zacięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Podmień grafikę na inną, najlepiej jak najprostszą i wtedy zobacz, czy efekt trwa nadal. Jak to nic nie da, to podmiana zasilacza. Zostaw jedną kostkę RAM (jak nic nie da podmień na inną). Jak to nic nie da płyta do wymiany. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheEcki Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2017 RAM testowany, działa. Mam 8400GS i nie chce mi coś władować tej karty, ciągle czarny ekran. Niestety innej nie posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheEcki Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Faktycznie karta okazała się zepsuta, dlatego mi tak sterowniki na Ubuntu wywalało i ładowało kartę od nowa. Teraz siedzę na GT7300, wiem staroć, ale zastanawiam się nad inną grafiką. Dzięki za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...