daar Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Witam. Mam sprzęt jak w podpisie i chcę zmienic proca; mam dylemat - którego? Proszę tylko o konkretne odpowiedzi, a nie teksty typu "szukaj", albo "już było". Jestem modemowcem i nie mam czasu na godzinne lub dłuższe grzebanie w wyszukiwarce. Za konstruktywne podpowiedzi z góry dzękuję. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A po co zmieniać?? Między 2400+ a 2500+/2600+ nie zobaczysz różnicy, chyba że to ma być Barton. IMHO zamiana nie opłacalna, lepiej pokręć Twojego :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jak wcześniej :) Podkręć bo różnicy nie zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja bym najpierw sprawdzi na ile biega ten twoj 2400+ jak bendzie kiepsko to wymien na bartona albo 1800+ dlt3c :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Tak jak poprzednicy. Nie wymieniać a podkręcać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jestem modemowcem ale muszę czytać to samo po kilka razy :( MSPANC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jestem modemowcem ale muszę czytać to samo po kilka razy :( MSPANC Trudno :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 bo odpowiedz jest jedna - jak zmienisz procka to nie zauwazysz roznicy - lepiej podkrec swojego to przynajmniej odczujesz kopa bez dodatkowych pieniedzy albo to co chcesz doplacac przez ancz na Neo+ :) dozbierasz troche i masz stale lacze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 stosunek szybkośćj do ceny będzie nie opłacalny.hyba że bartona,ale lepiej podkręć. załóż radiówkę, ja mam i chwalę sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Problem rozwiązany no i wiesz co z "haisem" zrobić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dzięki za podpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Testowalem te dwa procki test jest tu : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=354...ght=barton+2500 w sumie jako nominal to 2600 a jak na podkrecanie to wole bartka jest tanszy i o 5 - 10 % szybszy na tych samych mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...